martes, 15 de febrero de 2011

L'AVENTURA ES L'AVENTURA 2011

Diumenge vinent estem apuntats a la pedalada de les Franqueses del Vallès "L'aventura és l'aventura". Ens espera un recorregut de 40km amb un desnivell positiu d'uns 1000 metres.
L'equip titular que portarem a la prova consta de tres participants: Daniel Martos "El lleó indomable de Sant Cugat", Joel Barba "El Kaiser de Terrassa", i Sergi Reventós, jo mateix, "Il Pirata de Ripollet". Els tres participants aspiren a fer un gran paper i deixar el club en el lloc on es mereix. Entre els tres intentaran conseguir que la baixa d'última hora d'Eric Vela "La Gaçela Vallesana" no sigui una llosa pels objectius de l'equip.

Recordem que pels primers que arribin a la meta el premi serà d'un pernil sencer, encara que molt em temo que l'estat de forma dels nostres corredors fa pensar que la millor manera que tindrem de menjar pernil és portar-lo desde casa!
En fí, que diumenge per la tarda espero penjar una crònica històrica dels nostres corredors en la que parli de grans gestes i, sobretot, de grans butifarrades al acabar la pedalada. Butifarrada que prometen els organitzadors de la prova, i atenció el més important, només pel fet de participar!!
A la web de la Unió ciclista de les Franqueses podeu veure els mapes dels recorreguts i el perfil de la cursa.

http://www.uclesfranqueses.com/

Ens veiem el diumenge!!

4 comentarios:

  1. i tant que sí ! el pernil serà per mi !! :D
    Molt bé Sergi, endavant amb el blog !

    ResponderEliminar
  2. Eiii així m'agrada un blogger més!!!!

    Salut companys que us vagi molt bé diumenge!!!

    ResponderEliminar
  3. ei, com va anar l'excursió??? estàs tant esgotat que no tens ni força per explicar-ho...
    Sou uns campions!!!
    Nomès per curiositat, posa 'Sergi Reventos' en el google i veures quantes entrades tens,... més que la Gaga!!!

    ResponderEliminar