lunes, 18 de abril de 2011

3,2,1...Acció!

Setmana Santa:
3 rutes, 3 sortides per preparar la volta a Menorca en BTT que arriba ja!

dissabte 16:
Recorregut: Can Catà-Can Coll-Can Borrell-Sant Medir-Font Groga
Distancia: 33km
Integrants: Sergi i Neus (la Jeannie Longo Ripolletenca) o et pensaves que et lliuraries de sobrenom!!?
Descripció: Recorregut amb algun corriol i alguna pista bastant pedregada, sobretot perquè la Neus vagi agafant tècnica sobre la bici. Al final arribem a casa amb l'extranya sensació d'haver-nos cansat poc. (això no pot ser!!)

diumenge 17:
Recorregut: Can Catà-3 maries-Font groga-Vallvidrera-Pere Màrtir
Distancia: 47km
Integrants: Sergi i Jeannie Longo
Descripció: Com que no ens vem cansar gaire dissabte, vaig decidir forçar una mica la màquina i provar a la Neus en el complicat ascens a les 3 Maries, em va sorprendre veure com pujava sense posar un peu a terra ni despentinar-se ni una mica (quina màquina està feta!!), al final vem anar fins al Pere Màrtir i tornar per la carretera de les aigües. Nota mental: Mai més faràs la carretera de les aigües un diumenge al matí. Quanta gent!!





dilluns 18:
Recorregut: Can Coll-Can Catà-Font groga-Sant Medir-Can Catà
Distancia: 35km
Integrants: Sergi, Dani i Tanke
Descripció: Finalment es va produïr l'esperat retorn de Jacques Tanketil a les pistes, i val a dir, que en un estat de forma més que correcte!! per el que fa referència a la ruta, jo només volia sortir a rodar una mica, i de pas trobar-me amb el Tanke que feia temps que no veia, però amb el Dani això d'anar xino xano és missió impossible i vaig acabar fent batalles inutils (inutils perquè sempre en sortia perdedor!!) a totes les rampes hagudes i per haver desde Can Coll fins a la Font groga. Un cop allà jo que torno cap a casa, ells continuen fins al Pere Màrtir.



I ara si, acció!!!

Doncs sí, avui marxem cap a Menorca a voltar l'illa en btt!! esperem que el senyor de les pluges ens respecti al menys una micona i poguem assolir el repte.

Més noticies la setmana vinent!!

1 comentario:

  1. Que vagi molt bé per Menorka!!! Estarem pendents de la crònica.
    Salut!

    ResponderEliminar