sábado, 2 de abril de 2011

Finalment, estrenem la X-control 310L!!

Finalment, i després d'una setmana complicada, hem pogut estrenar la flamant bicicleta de la Neus. Dic complicada perquè la teniem a casa però no ens atreviem a sortir perquè semblava que ens haviem equivocat de talla i que la bici era massa petita. Provant-la pel poble es veia molt i molt petita i no sabiem que fer. A mitjans de setmana vem acabar trucant a escapa i els hi vem demanar de canviar la talla, considerant que la bicicleta estava nova no va haver-hi problema. Ahír ens van portar la talla "M" i val a dir que el canvi ha sigut tot un èxit!! Per cert, un 10 per escapa!! ens han ajudat molt i soc conscient que m'he posat bastant pesat amb ells aquests dies.

Total, que aquest matí ens hem preparat jo i la Neus per estrenar-la, amb l'objectiu d'anar tirant cap al Tibidabo fins on arribessim, i al final, xino xano, hem arribat a la porta del mateix Tibidabo!!
Increïble la Neus que en poc temps es posarà a un gran nivell, i increïble la bicicleta nova, que li ha permès pujar i baixar per corriols amb una seguretat fins ara desconeguda, gran elecció la Fox de 120 al davant, i la suspensió trassera sobretot, que li dona molta més tracció en terranys complicats.

Poso un parell de fotos "Lapierristes" que m'han semblat boníssimes, i que donen fè que hem fet el cim!! semblem un equip patrocinat per la marca francesa!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario