domingo, 3 de julio de 2011

Arbúcies - Turó de l'home!!

Per segona vegada en poc més d'un mes el meu camí s'ha tornat a creuar amb el turó de l'home, aquest cop en bicicleta de muntanya!
Amb les cames encara cansades del triatló d'ahir, i després de matinar massa per ser diumenge (5:30h), partim jo i la Neus mig endormiscats fins a Arbúcies on haviem quedat amb tot el grup.
Des d'allà fins a Santa Fè el camí segueix per una pista ascendent però bastant suau que es va endinsant en els boscos del Montseny, anem gairebé tots en petits grups o en solitari, cadascú seguint el seu propi ritme per no cremar-nos en excés, jo en particular faig gran part del camí amb el Jesús, que porta un ritme excel·lent encara que potser massa ràpid per mí.
Un cop a Santa fè arribem al tram de carretera que enllaça amb els últims 6 km fatídics, i és precisament en aquest enllaç on comença a ploure, decideixo tirar enrera per assegurar-me que la Neus arriba bé i advertir-la de la pluja. Per sort quan arribo a la seva altura la pluja para, i ja no ens ha molestat més fins a dalt de tot.
En els últims 6 km he intentat seguir un ritme fort però he notat molt l'esforç del dia anterior, i he hagut de frenar una mica, he esperat a la Neus i hem pujat junts xino xano, fins i tot he pogut aprofitar per veure les precioses vistes de Catalunya que ni la boira, ni el cansament, em van permetre l'ocasió anterior. Just a dalt el núvol torna amb força i ens cau un aiguat que ens obliga a baixar cagant llets. Ens refugiem a l'Avet blau, on esmorzem tots junts i esperem que marxi la pluja! Després gairebé 20km més de baixada, en els que només ens hem hagut de deixar caure i disfrutar de la bicicleta. Felicitar a la Neus i a la Laia, que s'han convertit en les primeres dones akatawa en coronar el Turó de l'Home!! ah, i menció per el Busi, que en la batalla pel premi de la muntanya ha coronat en primer lloc a dalt just per davant del Quico i el Jesús!! De ben segur que si jo hagués fet l'ascens amb ells hagués quedat per darrera seu, quines màquines estan fets els tres...la pròxima ho intentaré per això eh!! No penjo fotos perquè m'he deixat la càmera a casa...grandíssim error!!
penjaré com a mínim el track per si algú se'l vol descarregar.

2 comentarios: