domingo, 10 de julio de 2011

Cerdanyola del Vallès-Coll d'estenalles-Granera i altres coses

Amenaça SOL ben entrat el matí. Error: sortir a les 9.
La sortida per carretera pinta molt bé, bon Kilometratge, bona ruta i bona companyia. Pedalem a bon ritme, de Cerdanyola a Sant Cugat, de Sant Cugat a Terrassa, Matadepera...van caient Kilòmetres i els graus dels termòmetres comencen a pujar. Parem a comprar aigua perquè sospitem que farem curt. Léase Pepo i Neus preocupats pel nostre estat d'hidratació, i a excepció de l'Ori i la seva afinitat per l'energia solar. Mengem una mica i continuem.

La carretera està força transitada, i els conductors (en la seva majoria) demostren un comportament incívic, bueno més aviat el que ve després d'incívic. Fent camí tenim temps de pensar estratègies de conscienciació: dur eslògans al maillot tipus "jo també sóc un vehicle, respecta'm", repartir panfletos als semàfors quan parem i d'altres més dràstiques i agressives proposades pel Sergi que no esmentaré...
Veiem cartells que ens indiquen que entrem al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac.


La pujada al coll d'estenalles té un parell de Km durillos, va picant però és maca de fer. L'Ori i el Sergi fan carreres. El Pepo demostra estar en molt bona forma. Després tot baixada. Vistes molt maques a Montserrat. Abans del desviament fins a Granera trobem una "v" és a dir, baixa-puja. Apurar pinyons i ritme tranquil que encara queda el pitjor.



Ja de camí a Granera, baixem, baixem i baixem. Trobem ciclistes que ja tornen d'esmorzar i mirant més enllà s'aprecia com la carretera s'enfila, i no para fins gairebé arribar al poble. L'Ori i el Pepo van tirant molt i molt bé, el Sergi m'acompanya durant tota la pujada. No hi ha ni una ombra! A punt d'arribar, paro per recuperar l'alè davant d'una casa que es diu "Els Collets", de fet era la darrera pujada, si ho arribo a saber continuo pedalant perquè ja ho tenia. La propera visita a Granera això no tornarà a passar! El Sergi arriba molt còmode. Al restaurant coincidim amb ciclistes de club St Andreu que ja marxen i paren a xerrar perquè són coneguts dels Reventós i en Canyadell.




Bon esmorzar i tornada a tope per St Llorenç, Castellar i Sabadell. Ens plantem a Cerdanyola en 1h 30m, comentem com ha anat la sortida i ens acomiadem. Segur que d'aquí ben poc repetim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario