viernes, 18 de marzo de 2011

Nou fitxatge pel blog de bici

ATENCIÓ!!
Noticia d'abast mundial, tinc l'orgull d'anunciar el nou fitxatge com a redactor del blog de bici a la celebritat mundial Agustí Reventós.




Com és sapigut per tots, l'Agustí és el millor matemàtic català dels últims 50 anys, només fet ombra pel professor Sr.Topo. El que no tothom sap, és que és un apassionat de la bicicleta de carretera i que porta més de 80.000 quilòmetres sobre les dues rodes, si si, la dada és correcta, més de dues voltes senceres al món mundial, i que ha coronat amb èxit la majoria de ports de muntanya del País i d'Europa també.

Entre ells cap destacar:

Ports estatals:

- Vallter
- La molina
- Talltendre
- Turó de l'home
- Collada de tosses

I ports de la resta d'Europa
- Alpe d'Huez
- Tourmalet
- Aspin
- Peyresurde
- Mont Ventoux
- Lagos de covadonga

A més d'una llista interminable de sortides mítiques amb el CC Cerdanyola i el CC 2*Pi*r

Doncs bé, l'Agustí ha accedit a explicar-nos d'una manera amena i comprensible tota la matemàtica que acompanya la bicicleta, que veureu que és molta més de la que us penseu.

Esperem ben aviat poder contar amb els seus primers articles explicant la relació entre la matemàtica i les marxes de les bicicletes, més noticies en aquest mateix bloc ben aviat

1 comentario:

  1. No podia haver un millor fitxatge per aquest blog!! Molt gran Agustí Reventós, esperem les teves cròniques i les teves demostracions sobre la relació matemàtiques-bicicleta!

    ResponderEliminar