domingo, 20 de marzo de 2011

Vells temps

Avui, com en els vells temps, ens hem presentat el Dani i un mateix a Can Borrell. Com diu el refrany, els vells rockers..., bé de fet, no conec el refrany. En fí, que hem anat pels 4 rius fins a Sant Medir, i després hem agafat la sempre mítica pujada fins a la font groga. Un cop a dalt, hem agafat la carretera de les aigües fins al Pere Màrtir, allà el Dani s'ha tornat boig i ha fet la pujada fins a les antenes a tota llet, jo apenes podia seguir les lletres de la UC Sant Cugat mentres anavem avançant a tot de gent de la banda dels "white rockrideros". Un cop a dalt, fotos de rigor, barreta energètica i cap avall.



Hem tornat per les planes pujant per les monges i un cop allà, i després de molt i molt de temps, hem agafat la trialera de Sant Medir fins a Can Borrell!! Sense dubte, per la llargada de la baixada, i per la seva dificultat tècnica i punts ràpids, la millor de Collserola. Lamentant-ho molt pel lector, ara toca "batalleta", avui recordàvem amb el Dani com, per primera vegada, vem fer aquesta trialera, no sé si teniem 12 o 13 anys, però sé que portava la meva primera mountain bike (no recordo la marca) sense suspensió i gairebé sense frens. Aquell dia només vem fer mitja baixada, ja que vem agafar-la a l'alçada de Can Jané, però tot i així vaig tardar uns tres quarts d'hora en baixar-la, ja que la vaig haver fer tota a peu. Recordo haver-ho passat molt i molt malament, sobretot perquè vaig arribar l'últim a baix, i amb un mal terrible a les mans i braços. Avui, 15 anys més tard, l'hem baixat gairebé tota sense baixar de la bici, excepte 2 trams que ja he decidit que són impossibles, almenys per mí.
Al final entre anar i tornar de Can Borrell a Ripollet, m'han sortit uns 50 km, el track està gravat pel Dani i l'ha començat a Can Borrell, així que "només" en marca 40.



Salut i pedals!

2 comentarios:

  1. ¿Te has parado dos veces en esa trialera? y yo que pensaba que eras un biker de verdad. En mis tiempos de mozo sólo me paraba una vez....en la explanada intermedia para esperar a todo el grupo.

    Un abrazo campeón, fantastico blog.

    ResponderEliminar
  2. vaya hombre, pues yo hay un par de sitios que no tengo güevos ni de intentar,muy maqui tienes que ser, además tengo la sensación que cada año está peor...
    gracias por el cumplido. un saludo

    ResponderEliminar